Ecobox

Beställ Ecobox eller hämtning av ecobox

Använd knappen nedanför för att komma till Xerox beställningssida av Ecoboxes (det går även bra att använda sig av informationen och länkarna som vi har nedan)!  På sidan som följer väljer ni att antingen beställa en tom Ecobox eller hämta er fyllda Ecobox.

Eco-box returer

Om du har mer än fem artiklar att returnera rekommenderar vi alternativet Xerox Eco Box. Beställ tomma EcoBoxes och/eller beställ hämtning av fyllda EcoBoxes:

Beställ tomma Ecoboxes
Beställ hämtning av fyllda Ecoboxes

Retur av enstaka artiklar

Om du har mindre än fem artiklar att returnera rekommenderar vi returprocessen för enstaka artiklar. Använd originalförpackningen för att returnera äkta Xerox förbrukningsmaterial.

  • Om du returnerar en förbrukad tonerkassett lägger du den använda kassetten i den nya kassettens påse och försluter med tejp. Förpacka den använda tonerkassetten mellan förpackningsskydden för den nya kassetten och förslut förpackningen.
  • Om du returnerar två eller flera artiklar ska du tejpa ihop förpackningarna eller använda en stor låda och returnera som ett enda paket.
  • Beställ returetikett
  • Skriv ut etiketten(-erna) på A4-papper (använd en laserskrivare) och vik A4-sidan på mitten (A5).
  • Tejpa fast pappret på förpackningen med mottagaradressen synlig.
  • Lämna in paketet på närmaste hämtningsställe.

Endast auktoriserade Xerox-returetiketter accepteras (utskrivna från webben).

Vad är ecobox?

Ecobox är ett återvinningsprogram för Xerox förbrukningsmaterial. Xerox Green World Alliance är ett kostnadsfritt återvinningsprogram som minimerar miljöpåverkan av förbrukningsmaterial till skrivare och gör att tomma kartonger kan komma till användning istället för att slängas bort. Tack vare vårt återvinningsprogram har tusentals ton förbrukningsvaror återvunnits istället för att hamna på soptippen.

Vi är ledande inom branschen när det gäller att finna alternativ för använda förbrukningsprodukter, inklusive återframställning av tonerkassetter, återanvändning av uppsamlare för tonerspill, återvinning av plast och metall och omvandling av avfall till energi. Detta återvinningsprogram gäller endast för äkta Xerox-förbrukningsmaterial.