IT-Lösningar

It-lösningar med Microsoft

Komplettera er arbetsplats med IT-lösningar från Microsofts digitala plattformar så som Microsoft 365, Teams och Sharepoint. Genom att använda IT-lösningar eller digitala lösningar från Docusyd sparar ni inte bara tid och resurser, ni möjliggör även en total sömlös integraton mellan era digitala system och era kontorsmaskiner.

Microsoft Office 365

Microsoft 365

Hjärtat i den digitala arbetsplatsen

Microsoft 365 är en molnbaserad prenumerationstjänst som omfattar de bästa verktygen för den digitala arbetsplatsen. I Microsoft 365 kombineras klassledande program som Word, Excel och Outlook med kraftfulla molntjänster som OneDrive och Microsoft Teams, vilket ger alla möjlighet att skapa och dela vad som helst, var som helst, på alla enheter.

Microsoft Teams

Kommunikation inom organisationen

Teams är en av de mest använda hub-applikationerna inom den digitala arbetsplatsen. Med Microsoft Teams, kan ni samla alla era chattar, möten, filer och applikationer på ett ställe. Teams kan även utökas med applikationer för plannering, dokument och filtantering, till Business Intelligence och mycket mer.

Microsoft Teams

Microsoft Sharepoint

Alla filer på ett ställe, på alla platser samtidigt

Skapa sammanhållning och informera medarbetarna via intranätet. Genom att dela gemensamma resurser och program på hemwebbplatser och portaler kan effektiviteten höjas i organisationen.

De dynamiska och produktiva gruppwebbplatserna som finns i SharePoint är grunden till bättre samarbete för alla projektteam och på alla avdelningar. Dela filer, data, nyheter och resurser. Anpassa webbplatsen och underlätta teamets arbete. Samarbeta smidigt och säkert med teammedlemmar både i och utanför organisationen – på PC, Mac och mobila enheter.