Information om
kontorsmaskiner

Xerox Logotyp
Kontormaskin från Xerox

Kontorsmaskiner från Xerox

DocuSyd är sydsveriges största Xerox Premier Partner. Det betyder att vi är certifierade experter på Xerox produkter och erbjuder våra kunder ett komplett utbud av kontorsmaskiner, produktionsmaskiner, mjukvaror och tjänster. Sedan 2009 har vi arbetat med Xerox sortiment, och erbjuder allt från mindre dokumenthanterare och multifunktionsskrivare till professionell tryckutrustning.

DocuSyd erbjuder även telefonväxel för företag för de som är i behov av företagsväxlar för anställda. Här arbetar vi stolt tillsammans med de största operatörerna i Sverige, för att säkerställa att vi hittar rätt lösning för Kund oavsett vilka funktioner som sökes.

Sedan 2020 erbjuder vi också IT-lösningar inom Microsoft 365.

Xerox Workspace Solutions

Kopieringsexpertis sedan 1959

Med Xerox produkter och mjukvaror, hjälper vi ert företag effektivisera och digitalisera er dokumenthantering för den digitala moderna arbetsplatsen.

Kontorslösningar

Med Xerox multifunktionsskrivare (MFP) i kombination med rätt programvaror och lösningar från Xerox® ConnectKey®. Vi hjälper er förvandlar er arbetsplats och skrivare till en mobilvänlig, molnansluten, supersäker, digital arbetsplatsassisten.

Se exempel på kontorspaket här!

Xerox Logotyp
xerox multifunktionsskrivare

Från Skrivbord till presshall

Kontorsmaskiner för alla behov

Med Xerox utbud, hjälper vi er effektivisera verksamheten med dokumenthantering och ’Print as a service’. Oavsett storlek på er verksamhet, finns det maskiner som passar alla behov och kan hantera alla scenarion. DocuSyd har i dagsläget kunder inom alla olika branscher, som håller till i allt från småbutiker till presshallar.